Post by slovazoramel on Feb 16, 2022 23:15:08 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sand Balls - Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sand Balls - Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nieskończone tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Sand Balls - Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Uwielbiam tę grę! Ale reklamy wyskakujące reklamy są nieodpowiednie. Szkoda, że nie było tak dużo reklam.
Mogło by być więcej
Sand Balls - Puzzle Game Tankenötter erk
Circular require node js vs java, Saint raymond lean on video ...
Najlepsza gra w jaką grałam!
Gra super
Uwielbiamy piłki – gra online dla dzieci - Gry kulki
Tragiczne badziewie do reklam
Gra daje za dużo reklam a nie jest fajna
Nikt nie ma nic przeciwko kilku reklamom, ale ta gra jest zbyt ciężka dla reklam, staje się nie do zagrania.
Fajna jak się komuś bardzo nudzi.
Aż do poziomu 707 i jego trudne trzaski, gdy kulki dostaną się do niebieskich widelców, dużo miejsca, aby się zmieściły, ale występują usterki
Zaproste
Fajna gra, jestem gotowy do gry 3805, skończyłem wszystkie wyspy, 200k złota, nigdy go nie wydam. Jedyny problem, jaki mam, to woda nie działa na niektórych poziomach, napraw pls. Dzięki
Punkt
Sand Balls. Gry.pl · z Piłką Games. Sand Balls. Jak ten kolorowy piasek dostał się do śmieciarki? Musisz rozwiązać tę zagadkę w tej wciągającej grze
To jest dobra gra i mogłaby dostać 4 lub 5 gwiazdek, gdybym nie dostał 30 lub 40 sekundowej reklamy po każdym poziomie lub przed ponowną próbą, a czasem nawet przed rozpoczęciem poziomu. Jednak tolerowałem je (a to z mojej strony dużo cierpliwości). Usunąłem tę grę, ponieważ teraz zacząłem dostawać tę reklamę Google, w której cały ekran robi się biały podczas gry i nie mogę wrócić, bez względu na to, jak bardzo się staram, muszę powtórzyć poziom od początku. To jest męczące.
Naprawdę kocham tę grę, mam dużo pieniędzy, ale nie mogę ich wydać, aby umożliwić mi rozwój, musisz zapłacić, aby zostać VIPem, co jest głupie!! NIE płacę, aby zostać VIP-em, więc mogę odblokować więcej miast, poza plażą, zmień ustawienia, abyśmy wszyscy mogli awansować, jak wszystkie inne gry !! Możesz mieć więcej osób grających, jeśli to zrobisz !!
To dobra gra, którą dałem tylko 1 gwiazdkę, ponieważ dużo reklam
Sand Balls 2
Słabo działa gra
Gra świetna, ale reklamy co lvl, nawet jak blokujesz nowe auto, aby musisz mieć reklamę żeby je dostać, zbyt pazernie na kasę twórcy poszli, zwłaszcza przy darmowych VIPach, chcesz sprawdzić, czy musisz sprawdzić środki kredytowe
Grałem w tę grę cały czas, podczas gdy była to wciąż prosta gra logiczna. Teraz nagle muszę zbudować miasto? Opłakuję stratę, kiedy wszystko, co musiałem zrobić, to napełnić ciężarówkę zabawnymi kolorowymi kulkami

Na początku myślałem, że to jest nowatorskie i interesujące. Wtedy pomyślałem, że to naprawdę robi się zbyt wiele wymuszonych reklam, kiedy również zmuszają cię do oglądania reklam o nagrody… Ostatnią kroplą było to, gdy poszedłem zmienić kształt moich kulek i tylko na otwarcie w tym menu zostałem trafiony kolejną reklamą. 0/10, nie polecaj dawać tym ludziom swojego czasu ani pieniędzy, gra nie jest tego warta
Graj w Sand Balls za darmo na LittleGames
Wow, to dobra gra, ale dlaczego było w niej tak wiele reklam, za bardzo kocham tę grę i mam nadzieję, że powiedz, że gra rozwiąże problem
Zajebiste
Lubię tę grę, to mój cel, kiedy muszę tracić czas, ale robi się nudno. Ostatnim razem, gdy czułem się w ten sposób, wydawało się, że gra usłyszała mnie i odblokowanie Sand City, co trochę mnie zainteresowało. Teraz jestem na poziomie 610, wszystkie kule i przedmioty Sand City są odblokowane, mam ponad 200 000 klejnotów, ale nie pracuję nad niczym. Kiedy otrzymamy aktualizację?
Mimo wszystkich reklam, podobało mi się. Dość szybko zbudowałem małe miasteczko na plaży i byłem podekscytowany na więcej, fajnie jest widzieć nowe samochody i takie tam. Ale w najnowszej aktualizacji, zamiast rozszerzać się na nowe bezczynne zdobywanie klejnotów, dodali śmiesznie wycenione VIP. Bez wątpienia ludzie to kupią, ale większość nie, to właśnie ci nieliczni, którzy go kupią, mają nadzieję twórcy. Bardzo smutny.
Na początku było super, ale teraz jest to poziom, w który trzeba grać po ciemku i jest bardzo niewygodny 😐 Po prostu go nie lubię
10 gier takich jak Alchemy Classic na iOS - Gry Rpg Gry
😙🙂😚🤗😚😙🤗☺😎😎😎😎😎😎😴😝🙃😲😜😝🤤😝😜😔😛😲.
Podobała mi się ta gra przez chwilę, a potem zaczynasz zdawać sobie sprawę, że jest tylko 7 poziomów, w które grasz w kółko. OK fajnie, budowanie miasta jest fajne, pracujesz nad tym, aby skończyć, a jeśli spojrzysz na znudzone, są tam 3 mosty, które mają cię zabrać do następnego miasta, nie. Kończysz diabelski młyn, a potem nic. Po prostu mówi, że wkrótce pojawi się nowe miasto, to było 6 miesięcy temu.
Piszę to, ponieważ wysyłanie e-maili nie daje odpowiedzi… co jest w porządku, ale problem nigdy nie zostaje rozwiązany, więc oczywiście jest ignorowany. Ale teraz masz usterkę, która się pogarsza i jeśli będzie się powtarzać, będę musiał odinstalować grę i grałem przez kilka lat... szkoda. Masz „nieuczciwą” reklamę, która zachowuje się jak żadna inna. Pojawia się losowo, zwykle w połowie gry i przechwytuje ... gra jest zablokowana i wyłącza się. Żadne inne reklamy tego nie robią. Mam nadzieję, że wkrótce odpowiesz
Gra sama w sobie jest super tylko, że gdyłam zrobiłem, aby uruchomić, aby nie dochodziło do momentu przesuwania paseczków do góry bo pisało, że jest dla VIP a na początku, kiedy to było dla VIP-ów a na początku, kiedy to było dla samego początku, kiedy nagrywano mi się rzeczy dla VIP na reklamach chcielim iść wykupić .nie jest ta gra, ale za grę powoduje powstanie 3 gwiazdki.
Gra jest super, ale na jednym z bonusowych leveli jest bug. Wpada się takie lejka i się do tam. Aby wam było najlepiej ten poziom to dopisze, że pod lekkim jest jedna wielka wielka kulka na którą dmuchają wentylator od solo z dwóch stron. Czekam na aktualizacje naprawiającą bug i dam 5 gwiazdek.
Na początku można było zbierać gwiazdki. Teraz już nie. Na wyspie.
Uwielbiam to tak bardzo, że nie jest nudne, sprawia mi przyjemność, polecam wszystkim, aby to pobrać
Chyjowa
Spoko
Tower Defense - strategy games Strategie aauf
Po 400 poziomach NUDA
www.hobot.pl/revell-1-12-custom-chopper-plastic ...
Wogule mi się nie chce to włonczyć fatalna
Bardzo fajna gra niesamowita, ale tam, gdzie bardzo dodaje i robi kilka niesamowitych samochodów i nie jest zbyt intative, ale zainstaluj to bardzo fajna gra 🎮 .. ale zrób tę grę kilka fajnych samochodów 🚗 ..
Więcej reklam niż grania. Dnie.
Najlepsza gra na świecie
Puzzle Combat - PHONEKY
Heye 29770 3 Peaks Panorama Puzzle 1000Piece ... Sand Castle Games RA0101 Res Arcana, Mixed Colours ... Lego - LEGO Ice Cream Dreams 1000 Piece Puzzle.