|
Post by Žujkiš.<3 on Feb 17, 2008 16:58:04 GMT 2
Mano šunelis - Dina.  Guolis [shadow=red,left,300] Maistas[/shadow]  Vanduo |  Sausas ėdalas |  Konservuotas ėdalas |
[shadow=red,left,300] Spintelė[/shadow] Prižiūrima taip: Maitinama kaskart kai prisijungiu. Šukuojama kartą į savaitę. Vitaminų gauna kaskart maitinant. Turi tris dubenėlius - su vandeniu, sausu maistu ir konservuotu ėdalu. Vedžiojant uždedamas pavadėlis, antkaklis ir antsnukis. Vedžiojama, kada noriu.
|
|
|
Post by Žujkiš.<3 on Feb 18, 2008 15:58:50 GMT 2
Įdedu į sauso ėdalo dubenėlį sauso ėdalo..  Įdedu į konservuoto ėdalo dubenėlį konservuoto ėdalo..  Į ėdalą įmetu vitaminų tabletę...  Ir įpilu į vandens dubenėlį vandens.  Kai Dina paėda ir palaka, užmaunu jai ankaklį...  Užmaunu antsnukį...  Prisegu pavadėlį...  Ir mes išeiname pasivaikščioti į parką. 
|
|
|
Post by Žujkiš.<3 on Feb 19, 2008 19:32:12 GMT 2
Į dubenėlius įpilu vandens, įdedu sauso ir konservuoto ėdalo, įmetu vitaminų tabletę. 
|
|
|
Post by Žujkiš.<3 on Mar 17, 2008 19:46:59 GMT 2
Pamaitinu Diną, duodu vitaminų. Pajuntu nemalonų kvapą, tad nutariu ją išmaudyti. Nuvedu į vonią. Ji noriai strykteli vidun, aš paleidžiu šiltą dušo srovę, išmuiluoju ją šunų šampūnu. Matau, kaip jai patinka baltos putos ir burbulai. Tada gerai nuplaunu šampūną. Dina supranta, jog metas išlipti iš vonios, tad strykteli lauk ir taip nusipurto, kad aš lieku visa šlapia. Aš ją nusausinu rankšluosčiu, išvalau ausis ir akis. Kai ji nudžiūsta, iššukuoju, tada užsidedame antkaklį, pavadėlį ir antsnukį ir einame pasivaikščioti į naująją šunų vedžiojimo aikštelę.
|
|
|
Post by Žujkiš.<3 on Mar 18, 2008 15:22:20 GMT 2
Pamaitinu Diną, o ji pasižiūri į mane dėkingomis akimis. Per kūną perbėga šiltas jausmas  Užmaunu antkaklį ir antsnukį bei prisegu pavadėlį ir bėgam pasivaikščioti į parką 
|
|